Multidrain

multidrainMultidrain® Vochtafdrijvend en vetafdrijvend

Systemisch complex bij uitstek, verenigt een drainerende functie met een tonicum dat de bloedsomloop stimuleert, werkt vermagerend  en verstevigend.

Het verbetert de belangrijkste functies van het organisme:

  • Drainage om vochtretentie tegen te gaan.
  • Verbetering van de lever-, long- en nierdrainage.
  • Verbetering van de darmdoorstroom.
  • Stimuleren van de tonus van de bloedvaten.
  • Activering van de thermogenese.
  • Eliminatie van mentale en fysieke vermoeidheid

 

BELANGRIJKSTE  INDICATIES

Watervasthouding, Reiniging van het organisme, problemen met de bloedsomloop, afslan-ken, vetverlies, bescherming van het organisme, vorm en welzijn.

BIJZONDERE  INDICATIES

Het is aanbevolen eerst gedurende10 dagen Physiodrain®  in te nemen om het organisme voor te bereiden voor de inname van Multidrain®. Dit zal de doeltreffendheid verhogen.

GEBRUIKSAANWIJZING

1 dopje van 15 ml in 1 tot 1.5 Liter water.

Vanaf ‘s morgens bij het opstaan tot 16-17 uur drinken. Dus niet

’s avonds ivm. evt. stimulerende werking (verstoorde nachtrust)

 

Ingrediënten en erkende eigenschappen:  Ingrediënten vochtafdrijving: Gedroogd blad blauwe druif: veneus tonicum, sinaasappelhuid, zware benen, spataders, kwetsbare haarvaten, huidveroudering. Gedroogde thallus blaaswier: Alg. vochtafdrijvend, af-slankende eigenschappen, gewrichtspijn, bevordert de darmtransit. Verse paardenbloembladeren: Draineert de lever, de blaas en de dar-men. Behandelt vochtretentie,  bloedarmoede, acne, stimuleert de vertering. Verse wortel rammenas: Draineert de lever en de blaas.

Gedroogde vliervrucht: Drainage van het urinestelsel. Gedroogde cynodonwortel: Drainage van het urinestelsel. Verse brandnetelbladeren: Drainage van de nieren en de huid. Remineraliserend. Verse bladeren moerasspirea: Diureticum (urinezuur). Remineraliserend.

Ingrediënten met afslankende eigenschappen: Verse vrucht bittersinaasappel: Thermogenese, afslankende eigenschappen. Gedroogde groene thee: Thermogenese, stimuleert het vetverbrandingsproces, bescherming van /tegen LDL cholesterol, opwekkend middel om vermoeidheid te bestrijden. Verse venkelknol: Elimineert toxines, afslankende eigenschappen. Chroomchloride: Versterkt de werking van insuline en verbetert de glucosetolerantie. Speelt een belangrijke rol in het metabolisme van plasmalipo-proteïnen en fosfolipiden. Brengt cholesterol in evenwicht. Bio-Agavesiroop: opwekkend